Catering / buffetten

HOLLANDS BUFFET

  • Vleessalade rijkelijk opgemaakt met diverse vleeswaren
  • Oma's aardappel – ei salade met spekjes
  • Zalmsalade met gerookte zalm
  • Gerookte paling
  • Gerookte makreel
  • Zoute haring
  • Garnalensalade

  • Wit en bruin brood
  • Roomboter

  • Draadjesvlees
  • Tranches varkenshaas met champignonroomsaus
  • Gepocheerde Kabeljauw met hollandaise saus
  • Warme beenham uit de klem met honing mosterdsaus
  • Rode kool met stukjes appel
  • Doperwtjes en worteltjes
  • Appelmoes
  • Gekookte krielaardappeltjes
  • Aardappelpuree

    Uit te breiden met als nagerecht:
    Rijstepap met roomboter, kaneelsuiker en bessensap

MEDITERRAANS BUFFET

  • Parmaham met meloen
  • Olijven
  • Pastasalade met kip
  • Pastasalade met groente
  • Griekse salade met olijven en fetakaas
  • Wortelsalade met o.a gember en koriander.
  • Tortilla, aardappeltaartjes met uien

  • Ciabatta brood
  • Volkorenbrood
  • Stokbrood
  • Foccacia
  • Kruidenboter
  • Tapenade
  • Pesto
  • Aioli

  • Paella met vlees en vis
  • Mediterraans Kipgerecht
  • Gemarineerde Gamba"s met iets knoflook
  • Bourgondische stoofschotel
  • Pasta met bos paddestoelen saus
  • Groente ratatouille
  • Geroosterde Roseval aardappeltjes

KOUD EN WARM BUFFET

  • Vleessalade rijkelijk opgemaakt met vleeswaren
  • Oma's aardappel – ei salade met fruit
  • Zalmsalade met gerookte zalm
  • Garnalensalade
  • Pasta salade
  • Courgettesalade
  • Komkommersalade
  • Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Uit te breiden met :

  • Gegrilde kippenpootjes
  • Warme beenham
  • kipsaté
  • Nasi goreng of witte rijst

BOURGONDISCH BUFFET

  • Vleessalade rijkelijk opgemaakt met vleeswaren
  • Vishoek met haring, garnalensalade, gerookte zalm, gerookte palingfilet
  • Kaasplateau met Leerdammer, Maaslander, Brie, Boursin en Camembert
  • Rauwkost salade met olijven
  • Stokbrood en volkorenbol met kruidenboter en tapenade

  • Fricandeau in bourgondische saus
  • Spare-ribs met knoflooksaus
  • Gegrilde kippenpootjes
  • Warme beenham uit de klem met honing-mosterdsaus
  • Romige schorseneren
  • Gemengde groente schotel
  • Gegratineerde aardappelen
  • Gekruide aardappelpartjes met ei, uien en spekjes

FEESTBUFFET

  • Dubbelgetrokken runderbouillon met kerrieroom
  • Vleessalade rijkelijk opgemaakt met vleeswaren
  • Zalmsalade met gerookte zalm
  • Gerookte paling
  • Garnalensalade
  • Griekse rauwkostsalade
  • Courgettesalade
  • Komkommersalade
  • Diverse broodsoorten
  • Kruidenboter
  • Tapenade
  • Pesto
  • Tranches varkenshaas in champignon-roomsaus

  • Bourgondische stoofschotel
  • Gepocheerde zalm in heerlijke kreeftensaus
  • Romig Schorseneren
  • Doperwtjes en Worteltjes
  • Gegratineerde aardappelen
  • Pommes Parisiennes met ui en spekjes

INDISCH BUFFET

  • Daging Rudjak, gestoofd rundvlees in pittige saus met ui en lombok
  • Babi kecap, stukjes varkensvlees in zoete kruidige ketjapsaus
  • Gehaktballetjes in zoet-zure saus
  • Saté Ayam, kippenvlees in satésaus
  • Sambalboontjes, mix van groenten in een pittige saus
  • Bami goreng
  • Nasi goreng of Witte rijst
  • Bijgerechten kroepoek, atjar tampoer, seroendeng, gebakken uitjes en sambal

DESSERTS

  • Vers fruit met slagroom
  • Rijstepap met roomboter, kaneelsuikeren bessensap
  • 2 soorten ijs met vers fruitsalade en slagroom
  • Luxe dessertbuffet
    met oa ijstaarten
    ijsstaven
    bavaroislongeurs
    profiterols op schaal
 
Alle buffetten worden geleverd met serviesgoed, rvs-bestek en servetten.